Takbox för Golfbag – Bäst-i-test [2021] 🥇

Ahh, golf. Vilket underbart sätt att tillbringa en söndag morgon. Men att få in din driver i baksätet på din Ferrari kan vara en riktig smärta. Okej, kanske inte Ferrari-biten, men att få din golfbag in och ut ur bilen är en fysisk kamp.

I stället för att slåss för att din golfbag ska få plats i bakluckan eller baksätet i din bil, investerar du i en takbox för golfbag och golfklubbor som gör att du lätt packar och reser med dina mer besvärligt formade saker.

Även om det kan vara frestande att köpa den första takboxen du tittar på, ta dig tid och gör lite research så att du kan välja rätt för dig.

En bra takbox gör det inte bara lättare att transportera din golfbag, det hjälper dig också att hålla klubborna säkra när du är på vägen så att du inte behöver oroa dig för att de skadas.

Här är några av våra favorittakboxar som mer än kapabla till att transportera en hel uppsättning golfklubbor:

Swipea i tabellen!

Volym Storlek (cm) Öppning Betyg
Takbox Thule Force XT Alpine 420
liter
L: 230
B: 70
H: 42
Dubbelsidig
Takbox Thule Force XT 300-500
liter
XL-storlek:
L: 210
B: 86
H: 44
Dubbelsidig
Thule Ranger 90 280
liter
L: 110
B: 80
H: 40
Sido/bak
Calix Urban Loader 500
liter
L: 141
B: 89
H:
Nedfälld: 26, Uppfälld: 51,5
Dubbelsidig
Thule BackSpace XT 300
liter
- Ensidig (bak)
Thule BackUp 900 420
liter
L: 147
H: 57
B: 70
Ensidig (bak)
Thule Ranger 500 260
liter
L: 190
B: 50
H: 30
Dubbelsidig

Även om denna takbox kan ha utformats för vintersport och är perfekt för att hålla tre till fyra snowboards eller 3 till 5 par skidor, är det också ett bra alternativ för den ivriga golfaren som vill se till att de kan ta med sig sin golfbag, vart man än åker.

Den inre delen i denna takbox är en underbar detalj som är utformad för att skydda din golfbag eller dina golfklubbor när du är på väg. Det fungerar genom att hindra dem från att röra sig i lådan när du reser och är också bra för att minska bullret från dem som slår ihop.

Själva takbox passar perfekt på de flesta bilar och är snyggt utformad. Dessutom har den dubbla sidoöppningar, vilket gör det lättare än någonsin att nå in och ta ut dina klubbor när du kommer till golfbanan. Helt klart en suverän takbox för golfbag och golfklubbor.

Tack vare det skydd som denna låda erbjuder och hur lätt den kan installeras är det verkligen en av de bästa alternativen när du vill köpa en takbox för golfbag och golfklubbor.

Du kommer att älska:

  • Aerodynamisk design
  • Snabb montering
  • Gjord av svenska kvalitetsmärket Thule
  • Anpassad efter sport

En fantastisk funktion som verkligen skiljer denna takbox från andra på marknaden är att den har ett slitstarkt och berörande AeroSkin-skydd.

Detta är ett diamantstrukturerat material som är utformat för att inte bara skydda takbox och dina golfklubbor utan också för att förlänga livstiden på takboxen, oavsett vilket väder som den används i. Tack vare den aerodynamiska formen på takboxen, skär den lätt genom luften när du åker på vägen, vilket gör att den inte inte saktar ner dig och slösar onödig bensin.

Det överdimensionerade säkra låset är utformat för att hålla takboxen stängd hela tiden, men är tillräckligt lätt för ägaren att öppna med en hand. Dessutom är monteringssystemet utformat så att du inte behöver några verktyg för att fästa denna takbox på bilen.

Snabbgreppssystemet är enkelt att använda och säkerställer att din takbox kommer att fästas ordentligt på takräcket på bara några minuter, helt utan krångel.

Detta är ett utmärkt utrymmesbesparande alternativ för alla golfare som letar efter en hållbar och stark takbox, men inte vill ha en som är för stor. Med andra ord en bra takbox för golfbag och golfklubbor. 

Den gör det lätt för dig att förvara dina klubbar i takboxen, men är också utformad för att vara tillräckligt liten så att du kan fästa andra föremål på takräcket samtidigt. Den robusta U-bultinstallationen gör det snabbt och enkelt och låter dig fästa takboxen när du har bråttom.

Lastkapaciteten för denna låda är lite lägre än andra på marknaden och är bara 50 kg, men de flesta golfare tycker inte att detta är något problem. Klubbor passar lätt i takboxen när de tas ut från golfbagen.

Denna Thule takbox är väldigt lätt att montera tack vare snabbfästet Easy-Snap. Det ger en snabb och säker montering. Och inte minst är den lika enkel att montera av igen, rulla ihop och stuva in i skåpet, garderoben, eller där du nu har lite plats över. Eftersom takboxen inkluderar två lås i beställningen behöver du inte heller oroa dig för om dina golfklubbor verkligen är säkra när de är i takboxen.

Din packning kommer att låsas säkert inuti takboxen och själva takboxen kommer att låsas på ditt takräcke, vilket ger dig en djup lättnad.

En av de bästa sakerna med denna takbox är att den är utformad för att enkelt rymma upp till 50 kg, vilket innebär att du inte bara kan ta med dig dina klubbor utan också klubbor och golfbagar från dina vänner eller familj utan att oroa dig för att överskrida takboxens viktgräns. En perfekt takbox för golfbag och golfklubbor. 

Eftersom den i princip levereras förmonterad finns det inget som hindrar dig från att bara fästa den på ditt tak och bege dig ut på vägens äventyr. Monteringssystemet är universellt och sköts via U-bultar vilket gör att denna takbox enkelt kan fästas på de flesta takräcken utan problem.

Med 500 liter i utrymme är detta dessutom en av de största takboxarna på marknaden, speciellt med denna unika design. Den är därför perfekt för att storhandla, transportera resväskorna, barnvagnen eller golfbagarna. Eller varför inte bastuban, flyttlådorna eller sombreron. Endast fantasin sätter gränserna. Du kommer dock aldrig att få plats med skidorna, men det är inte meningen heller.

Faktum är att den kvadratiska designen gör det enkelt att packa dina klubbor och golfbag utan att behöva oroa sig för att de bankar och åker omkring i takboxen när du är på vägen, vilket skulle kunna skada dem om du inte är tillräckligt försiktig. Denna takbox för golfbag håller därför både din golfbag och dina golfklubbor på plats, så du slipper oroa dig för den delen.

Det slitstarka materialet som används i dess konstruktion säkerställer att takboxen inte bara tål intensiva regnskurar utan även UV-strålar, vilket säkerställer att dina klubbor och golfbag alltid är skyddade.

Thule BackSpace XT är en lastbox/takbox som monteras baktill på bilen, till skillnad från andra takboxar som vanligitvis monteras ovanpå bilen. Detta har sina fördelar och nackdelar, men den stora fördelen är att du har all packning nära till hands. För en golfspelare är detta en perfekt lösning till slitet med att få upp och ned klubborna och golfbagen mellan varje spel. Detta gör helt klart denna takbox till en av de bästa takboxen för golfbag. 

Denna lastbox/takbox för golfbag och golfklubbor ger dig mängder av lättillgängligt utrymme baktill på bilen. Det låter dig hålla insidan av bilen ren och taket fritt, och den sköna känslan att kunna slippa lyfta lasten upp på taket.

Denna exklusiva 300-liters lastbox Thule BackSpace XT rymmer till exempel två golfbagar, vilket är imponerande med den simplicitet som lastboxen medför.

Du fäster den enkelt på den dragkroksmonterade cykelhållaren Thule VeloSpace XT, vilket gör att boxen lätt kan fällas undan så att du alltid når bagageutrymmet. Genom att kombinera Thule VeloSpace XT cykelhållare och Thule BackSpace XT lastbox får du en användbar och flexibel lösning för alla typer av laster.

Denna slags takbox för golfbag kan användas till en mängd olika saker. Det går till exempel att transportera en cykel tillsammans med Thule BackSpace XT genom att använda Thule BackSpace XT Bike Arm och Thule VeloSpace XT Bike Adapter. Dock säljs dessa tillbehör separat.

Thule BackUp 900 är en helt ny transportlösning för dina golfklubbor och golfbagar. Som namnet antyder är det en box för bakre delen av din bil. Den ger dig hela 420 liter lätttillgängligt extrautrymme, perfekt för att transportera blöt, smutsig eller skrymmande utrustning som golfbagar, dykutrustning, väskor och barnvagnar.

Du sparar din rygg från höga lyft, insidan av din bil förblir ren och ditt biltak ledigt för att transportera andra saker, som en kajak, skidor, snowboard eller en varför inte ännu mer packning i en takbox. Dessutom passar den perfekt för alla åldrar, såväl stor som stark, eftersom man inte behöver lyfta särskilt mycket som man skulle om den var på taket. 

Thule BackUp är väldigt enkelt att fästa på din bil. Den fästs på din bakmonterade cykelhållare hjälp av fyra U-byglar, vilket gör installationen både extremt snabb och säker. Efter installationen är efter den redan redo att ta dig på nästa golfrunda!

Thule Ranger är en takbox som bygger på en ny, utrymmesbesparande idé. Syftet med idéen är att ta hänsyn till den platsbrist som många har hemma, utan att ge avkall på kraven för en optimalt fungerande takbox. Det är därmed en bra takbox för golfbag och golfklubbor om du till exempel bor i lägenhet och inte kan förvara en hel takbox där du bor. 

Thule Ranger är utvecklad utifrån grundliga konsumenttester. Resultatet är en ny sorts box, som är enkel att montera och som rymmer hela 260 liter. Och, inte minst, är den precis lika enkel att montera av igen. Det är bara att rulla ihop den och stuva in i skåpet, garderoben, eller där du nu har lite plats över. Dessutom passar den minst lika bra till dina skidor eller snowboards under vinterhalvåret. 

Dessutom har den många smarta funktioner för att vara en så simpel takbox. Materialet är kraftigt och vattentätt, du kan fästa den otroligt snabbt med Easy-Snap snabbfäste och kvaliteten är suverän. Det kan du vara säker på eftersom det är en Thule produkt – som enligt oss gör många av världens bästa takboxar. 

Sammanfattningsvis

När du letar efter en takbox så att du kan ta med dig golfklubborna med dig ut till din destination måste du ta några saker i beaktande. Inte bara behöver du se till att den har tillräckligt med internt utrymme, utan också ha dessa saker i beaktande:

  • Hur den kommer att passa på din bil
  • Vilken typ av låssystem den har
  • Om den är tillräckligt lång för dina klubbor
  • Om du kan packa en golfbag eller inte
  • Hur lätt den är att städa

Med så många bra alternativ att välja mellan när du letar efter en takbox för golfklubbor eller golfbag är det enkelt att hitta en som passar dina behov. Dessa lådor är perfekta för att ta med dig alla dina klubbor när du är på väg till en runda och kommer att se till att de är skyddade från eventuella dåliga väder och stöld ifall de lämnas i bilen.

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Bästsäljare

Populära Artiklar

Köpguider

Tält som takbox – Bäst-i-test [2021] 🥇

Har du någonsin drömt om att kunna köra runt i din bil landet runt, utan att hyra husbil, husvagn eller tvingas göra en hotellvistelse? Då …

Läs mer →
Nybörjarguider

Hur kan jag undvika att bli för trött efter långkörning?

Om du planerar en kommande semester eller bilresa kanske du har funderat över om du kommer att känna dig utvilad när du äntligen kommer till …

Läs mer →
Nybörjarguider

Vad Du Ska Packa För En Familjeresa: 11 Saker Du Måste Packa

Så du har bestämt dig för att ta med dig hela familjen i bilen och åka bort på semester. Nu då? Det första du måste …

Läs mer →

Reklam

Add your ADSENSE CODE HERE

Kommer snart

Bilar och Fordon resebloggar.info SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog Lanksida.se