Vit Takbox – BĂ€st-i-test [2021] đŸ„‡

Du har investerat i en snygg vit bil och det ser bra ut! Utrymmet Àr lite trÄngt men pÄ dina lÄnga resor sÄ du fattat beslutet att investera i en fantastisk vit takbox för att öka hur mycket packning du kan ta med dig.

Alla takboxar sĂ€ljs i SVART, och de kommer bara att förstöra utseendet pĂ„ din bil! Oroa dig inte, vi har letat efter de BÄSTA VITA TAKBOXARNA bara för dig!

HÀr Àr 3 av vÄra vita favorittakboxar:

Swipea i tabellen!

Volym YttermĂ„tt (cm) Lastkapacitet Öppning Betyg
Packline FX SUV 2.0 400 liter
L: 210
B: 89
H: 27
75 kg
3-sidig
Packline NX Premium XL 440
liter
L: 220
B: 92
H: 31
75 kg 3-sidig
Thule Motion XT Alpine 450 liter L: 232
B: 95
H: 35
75 kg Dubbelsidig
Calix H22 500
liter
L: 229
B: 95,5
H: 42
75 kg Dubbelsidig
Calix Nordic Loader Premium 430
liter
L: 225
B: 94
H: 28
75 kg Dubbelsidig

FX-SUV 2.0-vit takbox (finns i svart ocksÄ) Àr ett utmÀrkt val. Med 400 liter förvaring och kapacitet att hÄlla 75 kg sÀkert har du gott om plats för all din utrustning.

Med ett robust metallförstÀrkt glasfiber kan denna takbox lÀtt klara alla vÀderförhÄllanden du vill. Ett integrerat dubbellÄssystem hÄller allt inne sÀkert. Takboxen Àr gjord av ett mycket högkvalitativt och metallförstÀrkt glasfiber material som Àr byggt för att hÄlla.

Det Àr ocksÄ lÀtt att montera med iZi2connect-snabbfÀste som tar tag i din bils takrÀcke snabbt och sÀkert, för snabb och enkel montering. NÀr den vÀl Àr kopplad till ditt fordon kan du enkelt lasta och packa upp frÄn 3 sidor samtidigt eftersom den hÀr takboxen har ett unikt öppningssystem.

Bortsett frĂ„n att vara stark, sĂ€ker och enkel att montera – sĂ„ ser den fantastisk ut med en hĂ€rlig vit yta och subtilt mĂ€rke pĂ„ sidorna.

Packline NX Premium XL Àr en stor vit takbox! Den Àr perfekt om du har mycket packning att ta med dig pÄ din nÀsta resa. Den ser ocksÄ fantastiskt ut med en vit blank yta.

Denna vita takbox innehÄller deras vÀlkÀnda iZi2-monteringssystem vilket gör det vÀldigt enkelt att montera den pÄ ditt fordon. iZi2-systemet Àr förmodligen det bÀsta pÄ marknaden nÀr det gÀller installation, och Àr dessutom patenterat av Packline. Inga verktyg behövs, bara nÄgra fÄ steg och takboxen sitter mycket stadigt.

SÄ hur stor Àr den hÀr takboxen? Tja, med 440 liter lastvolym kan den lÀtt rymma upp till 10 skidor och upp till 8 snowboards! Och vikt Àr inte heller ett problem för den hÀr takboxen med en maximal lastkapacitet pÄ 75 kg!

Packline NX Premium XL Àr det perfekta valet för att ta med sig mycket utrustning samtidigt som det ser otroligt bra ut.

Motion XT Àr en favorit hÀr pÄ BÀstaTakboxen, men lagret Àr ofta slut och har inte fyllts pÄ vilket gör den oftast svÄrt att hitta.

Motion XT Alpine takbox vit Ă€r lĂ€tt att montera tack vare det extra breda förinstallerade snabbfĂ€stet PowerClick. Den integrerade momentindikatorn ”klickar” nĂ€r den Ă€r rĂ€tt monterad, vilket gör monteringen bĂ„de snabb och sĂ€ker.

Om du lyckas fÄ tag pÄ en, förvÀnta dig att njuta av dubbelsidig öppning, en livstidsgaranti och ett riktigt snyggt utseende. Designen Àr optimerad för bÀsta utnyttjande av utrymme, aerodynamik och fordonsanpassning. Den har en lastvolym pÄ 450 liter och har en maxlast pÄ 75 kg. Ett solklart val för alla Thule-Àlskare. 

Calix H22 takbox vit ger hela 500 liter ytterligare lagringsutrymme för ditt fordon, och dess UV-skyddade högkvalitativa ABS-plats ger en mycket robust takbox oavsett vad du planerar att förvara dÀr. ABS-plast har lÄg vikt, god hÄllfasthet och bra formbestÀndighet. Plasten tÄl stötar, vÀrme, kyla och solljus (UV-skyddad). Dessutom Àr den helt Ätervinningsbar och dÀrför ett bra miljöval.

Den nya designen pÄ Calix H22 takbox vit har en modern front och bakparti som förmedlar den breda och stabila stilen likt dagens bildesign. Den perfekta takboxen, Calix H22, erbjuder dubbelsidig öppning, vilket gör att du kommer Ät dina prylar bÄde enkelt och snabbt. PÄ endast 25 kg. och en storlek pÄ 229 x 95,5 x  x 42 (L, B, H), kommer den snygga designen att dra till sig uppmÀrksamhet, men det Àr naturligtvis inte det du kommer att uppskatta mest med den.

Nordic Loader Premium takbox vit Àr uppdaterad inför sÀsongen och Àr bÀttre Àn aldrig förr. Nytt handtag i look av borstad aluminium. PÄ insidan hittar ni ljudisolerande matta, lastnÀt för mer flexibel sÀkring av lasten, ny LED sensorlampa som reflekterar ljuset bra mot insidan av locket som Àr i vit fÀrg. Quick Grip 2.0 med förbÀttrad hantering och montering gör monteringen enklare Àn aldrig förr. Den har Àven en inbyggd sÀkerhetsfunktion i vredet vilket gör att klorna griper med rÀtt kraft runt lasthÄllarna. Nya Quick Grip 2.0 passar mot lasthÄllare med bredden 25-100 mm. I vÄra tester har den ocksÄ visat sig vara helt vattentÀt, vilket vi gillar.

Den lÄga, strömlinjeformade designen följer bilens linjer och skapar en integrerad kÀnsla mellan takbox och bil. För att förstÀrka detta ytterligare har den inga synliga nitar pÄ utsidan och blankt material i bÄde lock och botten. Insidan av locket Àr vitt, bÄde pÄ den svarta och vita varianten. DÀrmed vÀldigt snygg, bÄde som svart och vit takbox.

Slutord om vit takbox

Sammanfattningsvis Àr ditt val inte sÄ begrÀnsat nÀr det gÀller vita takboxar. BÄde Packline-, Thule- och Calixtakboxarna Àr mycket bra val. Det beror verkligen pÄ hur mycket utrymme du behöver och din budget för din vita takbox.

Vill du sjÀlv titta runt pÄ vit takbox?

Se alla vita takboxar pÄ CDON hÀr.

Se alla vita takboxar pÄ Takbox.se hÀr.

Se alla vita takboxar pÄ Takboxspecialisten.se hÀr.

Related Posts

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

BÀstsÀljare

PopulÀra Artiklar

Köpguider

TĂ€lt som takbox – BĂ€st-i-test [2021] đŸ„‡

Har du nĂ„gonsin drömt om att kunna köra runt i din bil landet runt, utan att hyra husbil, husvagn eller tvingas göra en hotellvistelse? DĂ„ …

LĂ€s mer →
Nybörjarguider

Hur kan jag undvika att bli för trött efter lÄngkörning?

Om du planerar en kommande semester eller bilresa kanske du har funderat över om du kommer att kĂ€nna dig utvilad nĂ€r du Ă€ntligen kommer till …

LĂ€s mer →
Nybörjarguider

Vad Du Ska Packa För En Familjeresa: 11 Saker Du MÄste Packa

SĂ„ du har bestĂ€mt dig för att ta med dig hela familjen i bilen och Ă„ka bort pĂ„ semester. Nu dĂ„? Det första du mĂ„ste …

LĂ€s mer →

Reklam

Add your ADSENSE CODE HERE

Kommer snart

Bilar och Fordon resebloggar.info SvenskaLÀnkar.com - en bra svensk seo-optimerad lÀnkkatalog Lanksida.se