vit-takbox-fran-CalixCalix Nordic Loader Premium Vit – Svart TakboxBetyg ⭐⭐⭐⭐☆ (4/5) » Pris 9-10 000 kr
En box gjord i 100% återvinningsbar ABS plast. Calix har ett unikt system med dubbla plastskal som gör takboxarna styva och stabila trots lägre vikt. En vit el. svart slimmad takbox med fina betyg i tester.
Till Butik | Zidcore AB

Calix Nordic Loader Premium Vit – Svart Takbox

Nordic Loader Premium takbox vit är uppdaterad inför säsongen och är bättre än aldrig förr. Nytt handtag i look av borstad aluminium. På insidan hittar ni ljudisolerande matta, lastnät för mer flexibel säkring av lasten, ny LED sensorlampa som reflekterar ljuset bra mot insidan av locket som är i vit färg. Quick Grip 2.0 med förbättrad hantering och montering gör monteringen enklare än aldrig förr. Den har även en inbyggd säkerhetsfunktion i vredet vilket gör att klorna griper med rätt kraft runt lasthållarna. Nya Quick Grip 2.0 passar mot lasthållare med bredden 25-100 mm. I våra tester har den också visat sig vara helt vattentät, vilket vi gillar.

Den låga, strömlinjeformade designen följer bilens linjer och skapar en integrerad känsla mellan takbox och bil. För att förstärka detta ytterligare har den inga synliga nitar på utsidan och blankt material i både lock och botten. Insidan av locket är vitt, både på den svarta och vita varianten. Därmed väldigt snygg, både som svart och vit takbox.