Bästa Thule Takbox – Bäst i test (2024)

Att få tillräckligt med utrymme i bilen för dina väskor och redskap utan att offra komfort och säkerhet är roadtripperns Rubiks kub.

Om du skräms över tanken på att packa bilen kan det vara dags att överväga att utöka fordonets lagringskapacitet med en takbox, och när det gäller takboxar är Thule ett namn du kanske redan har hört talas om.

Vår topplista över Thules Takboxar

Thule motion XT 1Thule Motion XT
Läs mer
Betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5) » Pris 6-8000 kr
Testvinnare och vårt första val när det gäller takboxar. Finns i flera storlekar och färger. Volym från 300-610 Liter. Klarar 75 kg. En populär och omtyckt modell som har bra kvalitet och finesser.
Till Butik | Autoexperten.se
takbox-thule-force-xt-xl-mattsvartThule Takbox Force XT
Läs mer
Betyg ⭐⭐⭐⭐☆ (4/5) » Pris 4-7000 kr
Även denna takbox är av mycket bra kvalitet och med bra finesser för låsning och lastning. Skillnaden till Motion är att den är lite enklare och lite högre.
Till Butik | Autoexperten.se
thule-vector-L-titanThule Vector
Läs mer
Betyg ⭐⭐⭐⭐☆ (4/5) » Pris 16-18000 kr
Högsta kvalitet och mest nöjda kunder har denna premiumboxen från Thule. Elegant och sportig design som gör att den smälter in fint på bilen. Lite framskjuten som gör att bakluckan går fri på de flesta modeller, har du stålarna så är det denna du bör satsa på!
Till Butik | Autoexperten.se
thule-motion-xl-alpine-titanThule Motion XT Alpine
Läs mer
Betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5) » Pris 9 000 kr
Thule Alpine är ett riktigt bra köp, förvänta dig att njuta av dubbelsidig öppning, en livstidsgaranti och ett riktigt snyggt utseende. 450L»232*95*35»Max 75kg
Till Butik | Autoexperten.se

Varje takbox hjälper dig att lösa dina utmaningar på resan. Med allt ditt bagage förvarat i din takbox kommer det att bli mycket lättare att hitta laddaren eller proteinbaren. Och tänk på det extra benutrymmet!

Thule har regelbundet utsetts till “bäst-i-test” och länge varit en av marknadsledarna inom takboxar och billagringslösningar. Med deras säkerhetshistorik, ett brett utbud av takboxstorlekar och användning av hållbara material av hög kvalitet är det inte svårt att se varför.

Denna guide till Thules biltakboxar ger dig den informationen som du behöver för att avgöra om en Thule takbox kommer att fungera för dig.

Innehåll

Våra favoritboxar från Thule

Att tänka när du köper Takbox från Thule

Vanliga frågor vid köp av Thule takbox

Våra favoritprodukter från Thule

Bästa takboxarna från thule

Related Posts

Uppdaterad 2022-12-29