thule-vector-L-titanThule VectorBetyg ⭐⭐⭐⭐☆ (4/5) » Pris 16-18000 kr
Högsta kvalitet och mest nöjda kunder har denna premiumboxen från Thule. Elegant och sportig design som gör att den smälter in fint på bilen. Lite framskjuten som gör att bakluckan går fri på de flesta modeller, har du stålarna så är det denna du bör satsa på!
Till Butik | Autoexperten.se

Thule Vector

Detta är en till takbox från Thule med väldigt hög kvalitet och nöjda kunder. Premium modell med extra allt. Elegant och sportig design som ger ett snyggt intryck på de flesta bilar. Filtfodrad underdel, ledbelysning och ett Thule lid cover som skyddar vid förvaring.

När det gäller säkerhet har den ett centrallås, vilket anses som tillräckligt bra för att kunna slippa oron över tjuvar. Som med Power Click-systemet för Thule Force som listas ovan är allt du behöver göra att trycka ned locket och det klickar på plats. Detta är ett patenterat system kallat “FastGrip” som är en enhandsmanövrering med ett snabbfäste. Dessutom levereras denna modell med SKS-lås som hjälper dig att säkra enheten bättre.

Framskjuten placering på taket gör att du lätt kommer åt ditt vanliga bagage. En fullträff för dig som är beredd att betala lite extra.