Packline-Nx vit takboxPackline NX Premium XL Vit takboxBetyg ⭐⭐⭐⭐☆ (4/5) » Pris 12-13 000 kr
Packline NX Premium XL är en stor vit - svart takbox! Den är perfekt om du har mycket packning att ta med dig på din nästa resa. Den ser också fantastiskt ut med en vit blank yta.
Till Butik | Zidcore AB

Packline NX Premium XL Vit takbox

Packline NX Premium XL är en stor vit takbox! Den är perfekt om du har mycket packning att ta med dig på din nästa resa. Den ser också fantastiskt ut med en vit blank yta.

Denna vita takbox innehåller deras välkända iZi2-monteringssystem vilket gör det väldigt enkelt att montera den på ditt fordon. iZi2-systemet är förmodligen det bästa på marknaden när det gäller installation, och är dessutom patenterat av Packline. Inga verktyg behövs, bara några få steg och takboxen sitter mycket stadigt.

Packline-Nx vit takbox

Så hur stor är den här takboxen? Tja, med 440 liter lastvolym kan den lätt rymma upp till 10 skidor och upp till 8 snowboards! Och vikt är inte heller ett problem för den här takboxen med en maximal lastkapacitet på 75 kg!

Packline NX Premium XL är det perfekta valet för att ta med sig mycket utrustning samtidigt som det ser otroligt bra ut.