thule-multilift-takliftThule multiliftBetyg ⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5) » Pris 1 600 kr
Bättre taklift för din takbox (eller annat som behöver hängas upp i taket) hittar du inte. Stabil enkel konstruktion med bra kvalitet från välkända Thule. Enkel, praktisk, snygg och prisvärd är omdömen som återkommer i tester och bland användare.
Till Butik | Autoexperten.se

Thule multilift

Denna takupphängning för takbox är mycket enkel att installera och är den absolut bästa hissen för takbox du kan köpa på makrnaden idag. Förutsatt att du använder den på ett stadigt tak är takbox hissen väldigt lätt att använda. Med hjälp av Thule Multilift hissar du enkelt upp takboxen m.m. i garagets tak när den inte används, och kan snabbt hissa ner och montera den när du ska iväg.

Thule multilift för takbox

Thule MultiLift behöver inte monteras. Vi rekommenderar att du tar hjälp av de tydliga borrskisserna som är väldigt användbara när du installerar.

Detta takbox hiss-system fungerar med en vev. Detta är ett mer användarvänligt läge än konventionella upphängningar för takbox som tenderar att blåsa. Dessutom är den helt kompatibel med alla takboxar, men var från början utformad för att passa Thule takboxar.

Det finns en gummistötfångare på mittfästet på takbox hissen som är utformad för att förhindra att din takbox lyfts för högt, vilket skadar hissen och takboxen. Med det här verktyget för upphängning av takbox är det extremt enkelt att montera och det tar endast högst i 2 minuter.

Sammanfattning:

  • Max lastvikt: 100 kg
  • Typ: Vevsystem
  • Kontaktpunkter: 6
  • Produktens vikt: 3,4 kg